Financieel Geluk

Ik ben Lynda in ’t Veld, het gezicht achter Financieel Geluk.

Ik ben een echt mensen-mens, geen cijfergek, die het liefst alleen op een stoffig zolderkamertje zit. Ik ben geïnteresseerd in wie jij bent als mens en ondernemer, wat je drijft en wat je passie is. Dat vertaalt zich in een goed gesprek en op die manier wil ik op basis van gelijkwaardigheid met je samenwerken.

Mijn opleiding volgde ik aan de Hoge Hotelschool Maastricht met als specialisaties financieel management en marketing. Ik heb de afgelopen 25 jaar gewerkt in diverse branches waaronder toerisme, hotellerie, horeca, industrie en zakelijke dienstverlening, nationaal en internationaal. Ook heb ik jonge ondernemers begeleid bij de opstart van hun bedrijf.

(Werk)waarden als vakkundigheid, klantgerichtheid, eerlijkheid en openheid zijn voor mij erg belangrijk. Langetermijnvisie vind ik belangrijker dan winstbejag op de korte termijn.
Je zien groeien in je eigen bedrijf door het aanreiken van de juiste handvatten geeft mij veel inspiratie en voldoening.

Als je grip hebt op je cijfers, omdat je weet wat er speelt en welke invloed je zelf kunt uitoefenen, dan noem ik je financieel gelukkig.

Meer weten?

Wil je meer weten over Financieel Geluk of wat ik voor je kan doen?
Dan zit er maar één ding op:

Maak een vrijblijvende afspraak

 

profielfoto Lynda in t Veld

Zo werkt Financieel Geluk

Heb jij een eigen bedrijf of ga je binnenkort starten en zoek je een ervaren en betrokken sparringpartner met een gedegen financiële ondergrond en ervaring? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik kan je helpen met alles rond je boekhouding en administratie waarbij we natuurlijk ook goed rekening houden met alle andere aspecten van je bedrijf..

Ik ben benieuwd naar je plannen en wensen! Graag bespreek ik met je in een oriënterend gesprek je ideeën en plannen en wat ik voor je kan doen.

Neem dus gerust contact met me op als je wilt weten hoe je financieel gelukkig kunt worden.